Parabol og Riks-tv antenner

Parabol.

Det er ikke alle som kan få tv-signaler fra en kabel-tv leverandør. Eller kanskje du ønsker tv kanaler som din kabel-tv tilbyder ikke har. Det er mange tusen tv-kanaler man kan motta med en parabol. En parabolantenne er en antenne som mottar tv signaler fra satellitter i verdensrommet. De fleste kan motta signaler fra satellitten så lenge det er fri sikt til satellitten fra parabolen. De kanalene som er ment for det norske markedet leveres av Canal Digital og Viasat. Canal Digital og Viasat har egne mottakere og kort for å se deres kanaler. Jeg selger og installerer parabolantenner. Enbruker og flerbruker anlegg. Koaksialkabler og fiberoptiske kabler - alt etter behov.
 

Riks-tv

Riks-tv sender over det digitale bakkenettet og kan mottas med en vanlig UHF antenne. NRK 1, NRK 2 og NRK 3 er gratiskanaler og det kreves ikke abonnement hos Riks-tv. Du kan ha egen dekoder eller tv med innebygget dekoder. Dekoderne må være godkjent av Riks-tv. Jeg installerer også Riks-tv antenner.

EKOMNETT-AUTORISASJON

Det kreves autorisasjon for virksomhet som er ansvarlig for installasjon og vedlikehold av offentlige og private ekomnett bygget med fiberoptisk kabel, koaksial- eller parkabel, radio eller annen teknologi.