Personvern og informasjonskapser

Behandlingsansvarlig

Steve Charles Halvorsen er på vegne av Halcom AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.  

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:
  • Navn
  • Telefonnummer
  • e-postadresse
  • Bedrift du jobber for
  • Stillingstittel (der det er hensiktsmessig)


Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i for å kunne gi deg de tjenestene du ønsker.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.  

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.
Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud

Vi har et personvernombud, Steve Charles Halvorsen, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresse: steve@halcom.no

Halcom AS
Steve Charles Halvorsen
Når du bruker www.halcom.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

"Cookies" - eller "informasjonskapsler" - er en standard teknologi de fleste nettsteder benytter i dag. En cookie er en liten fil som legges i din nettlesers internminne. Ved å benytte en cookie kan vi lagre informasjon om hvordan du navigerer på nettsiden, og gi oss nyttig statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre. De fleste nettlesere (som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari og Opera) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Hvis du velger å ikke godta bruk av cookies kan det føre til at nettsider ikke vil fungere optimalt. Informasjonen vi samler inn kan ikke identifisere deg som bruker, og vil heller ikke bli delt med 3. part.

Under følger informasjon om hvilke cookies som brukes på www.halcom.no
DETTE NETTSTEDET BENYTTER FØLGENDE COOKIES

NØDVENDIGE INFORMASJONSKAPSLER

Nødvendige informasjonskapsler bidrar til å gjøre et nettsted anvendelig ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidebeskrivelse og tilgang til å sikre områder av nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere uten slike cookies.

COOKIE

HENSIKT

UTGIVER

TYPE

UTLØPER

PHPSESSID

Registrerer brukerens økt på tvers av undersider.

halcom.no

HTTP

Slettes når du forlater våre sider.



INFORMASJONSKAPSLER BRUKT TIL STATISTIKK


Statistiske cookies hjelper oss å forstå hvordan besøkende navigerer seg på nettstedet, ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt. Til dette bruker vi Google analytics og Google tag manager. Google Analytics mottar generell webstatistikk, som f. eks. nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra. Mottatte data er underlagt Googles personvernregler. Dersom du ikke ønsker å bli sporet av google kan du bruke følgende plug-in: Google Analytics Opt-out Browser Add-on

COOKIE

HENSIKT

UTGIVER

TYPE

UTLØPER

collect

Registrerer en unik ID som brukes til å registrere brukerens enhet og oppførsel. Virker på tvers av brukerens enheter.

google-analytics.com

Pixel

Slettes når du forlater våre sider.

SLETTE COOKIES/INFORMASJONSKAPSLER
Finn din nettleser nedenfor. Merk at det kan ta flere minutter å slette bufferloggen.

Google Chrome:
1. Trykk på skiftenøkkelikonet på verktøylinjen i nettleseren
2. Velg verktøy
3. Velg tøm logg
4. I dialogruten merker du av for de informasjonskapslene du vil fjerne
5. Bruk menyen øverst for å velge datamengden som du vil slette
6. Velg tidenes morgen for å slette all data
7. Trykk tøm logg

Internet Explorer 9.x:
1. Trykk på verktøy-knappen (ikonet ser ut som et tannhjul)
2. Velg Sikkerhet i rullegardinmenyen
3. Velg Slett leserlogg
4. Fjern merket for bevar data for webområder i favoritter
5. Merk av for midlertidige Internett-filer
6. Trykk på slett

Internet Explorer 8.x:
1. Trykk på sikkerhet-menyen
2. Velg slett leserlogg
3. Fjern merket for bevar data for webområder i favoritter
4. Merk av for Midlertidige Internett-filer
5. Trykk på Slett

Internet Explorer 7.x:
1. Trykk på verktøy-menyen
2. Velg slett leserlogg
3. Trykk på slett filer
4. Trykk på ja i bekreftelsesvinduet.
5. Trykk på Lukk.

Mozilla Firefox:
1. Trykk på verktøy-menyen
2. Velg slett logg
3. Velg alt i rullegardinmenyen slett tidsrommet
4. Merk av for buffer
5. Trykk på slett nå

Safari for Mac OS X:
1. Trykk på safari-menyen
2. Velg tøm buffer
3. Trykk på tøm

Safari 5.x for Windows:
1. Trykk på innstillinger
2. Velg innstillinger i rullegardinmenyen
3. Trykk på personvern
4. Trykk på fjern alle nettsteddata i delen informasjonskapsler og andre nettsteddata
5. Trykk på fjern nå

Opera:
1. Trykk på verktøy-menyen
2. Velg slett private data i rullegardinmenyen.
3. Trykk på detaljer.
4. Velg tøm hele mellomlageret, og fjern merket for eventuelle rader du ikke ønsker å tømme.

EKOMNETT-AUTORISASJON

Det kreves autorisasjon for virksomhet som er ansvarlig for installasjon og vedlikehold av offentlige og private ekomnett bygget med fiberoptisk kabel, koaksial- eller parkabel, radio eller annen teknologi.